Wie zijn wij

Wij zijn Pien & Lien, leuk dat je bij ons komt shoppen! Pien, komt van Philippine en Lien komt van Evelyn. 25 jaar geleden werden wij vriendinnen en onze dochters groeiden met elkaar op. In 2006 zijn wij Pien & Lien begonnen. Wij waren zelf vooral op zoek naar hippe, betaalbare kleding. Vooral voor de dames van onze eigen leeftijd. Iedereen kan er immers betaalbaar en hip uitzien. “Wij willen iemand echt laten stralen!”.

Onze eerste winkel

De eerste winkel opende medio 2006 in Egmond aan zee. “Echt een strandhuisje!”, zoals Lien de winkel omschreef. Helaas werd het pand na 5 maanden gesloopt en hadden Pien & Lien nog geen ander pand op het oog. “Maar we kunnen hier toch niet zomaar stoppen?” zei Pien. Wij kregen ontzettend veel leuke reacties van de klanten in Egmond. Een aantal maanden later vonden wij een pand in Zaandam, op de Gedempte Gracht. “Wij konden hier voor een jaar in, maar dat werd al snel 3 jaar”. De stad begon aan de verbouwing en weer werd het pand waar Pien & Lien gevestigd was gesloopt. Toen vonden we een prachtig pand in het nieuwe Saendelft, Winkelcentrum de Saen. Een pand waar wij helemaal zelf alles konden inrichten en genoeg ruimte hadden om heel veel leuke dames te helpen!

Klanten uit het hele land

Al snel kwamen er klanten vanuit het hele land naar ons toe. Via onze Facebook pagina blijven dames door het hele land op de hoogte van onze collectie, die 3 x per week wordt ververst. Maar hoe makkelijk is het om online te shoppen? Daarom kan nu iedereen shoppen met een digitale winkelmand! Wij zijn ontzettend trots dat wij nu door het hele land te koop zijn.

Veel shopplezier!

Liefs, Pien & Lien.